Plavuizen

Plavuizen voor uw woning

Lijkt het u wat om mooie plavuizen in uw woning te laten plaatsen? Dan is M2 Tegels het bedrijf voor u! U kunt bij ons terecht voor plavuizen in verschillende formaten, kleuren en materialen. Met stijlvolle plavuizen in huis maakt u echt indruk op uw gasten. U kunt bij ons terecht voor verschillende stijlen, van landelijk tot industrieel. Voor de landelijke sfeer kunt u het beste onze lichte plavuizen en tegels kiezen. Voor een indrukwekkende industriële sfeer zijn de donkere plavuizen en tegels echt iets voor u. Kom snel langs in onze grote showroom in Amersfoort en vind de tegel die bij u past.

Alleen het beste bij M2 Tegels

Wilt u alleen het beste van het beste? Dan zit u bij M2 Tegels goed. Onze plavuizen en tegels zijn van uitstekende kwaliteit. Wij vinden kwaliteit zeer belangrijk, zodat uw aangeschafte plavuizen jarenlang mooi blijven. Onze plavuizen staan prachtig in uw keuken en woonkamer, geef uw woning een mooie en unieke sfeer door deze producten bij u thuis te laten plaatsen. Voor de mooiste plavuizen kijkt u op onze website of komt u langs in onze grote showroom in Amersfoort.

Tegels

De tegels van M2 Tegels

Weet u nog niet precies hoe uw nieuwe keuken of woonkamer eruit komt te zien? Dan kan het lastig zijn om hier al een bijpassende tegel of plavuis bij te bedenken. Om het u makkelijker te maken hebben wij onze producten voor u op een rij gezet:

 • Plavuizen
 • Deco tegels
 • Marmerlook tegels
 • Betonlook tegels
 • Hexagon tegels
 • Vintage tegels
 • Mozaïektegels

Plavuizen in uw keuken

Kiezen voor een passende plavuis in uw woning kan een lastige opgave zijn. Om het u wat makkelijker te maken kunnen wij u zeggen dat plavuizen ideaal zijn voor in de keuken. Plavuizen zijn namelijk goed schoon houden. Naast dat ze praktisch zijn, staan ze ook ontzettend mooi. U haalt hiermee een mooie landelijke sfeer in huis. De plavuis mag echt niet missen als u een liefhebber bent van de rustieke sfeer. Ook zijn plavuizen zeer sterk en kunnen ze goed tegen krassen van huisdieren of kinderen. Dankzij deze ijzersterke materialen zullen ze nog jarenlang schitteren in uw huis.

Plavuizen of natuursteen

Wist u dat veel mensen ervoor kiezen om natuursteen in hun keuken te plaatsen? Wij kunnen u vertellen dat dit niet de beste soort tegel is voor in een vochtige omgeving. Natuursteen is namelijk in veel gevallen vrij poreus. Dit houdt in dat vocht makkelijk in dit materiaal kan trekken, met alle gevolgen van dien. Omgevallen sap is lastig uit natuursteen te verwijderen en zal vlekken achterlaten. Daarom is het beter om voor plavuizen in uw keuken te kiezen. Plavuizen zijn zeer sterk, vochtbestendig en hebben evenveel charme.

Het formaat plavuizen

Het formaat dat u kiest voor uw plavuizen is afhankelijk van de grote van uw keuken of woonkamer. Grotere tegels staan vaak beter in grotere ruimtes. Kleinere tegels kunnen een saaie kamer al snel dynamischer maken. Wilt u graag een speels effect? Dan kunt u ook voor verschillende formaten plavuizen kiezen. Let er wel op dat het belangrijk is om de rust te bewaren. Kies een kleur dat goed bij uw interieur of keuken past. En afhankelijk van uw voorkeur en de ruimte waar de tegels inkomen, kiest u voor grote of kleine plavuizen.

Voordelen van plavuizen

Het nemen van plavuizen in huis komt met verschillende voordelen. Zo kunt u de plavuizen in verschillende stijlen aanschaffen. Wat dacht u van klassiek, rustiek, eigentijds, industrieel, Scandinavisch, modern en meer. Ook is er veel keuze in kleurtinten, maten, structuren en prijs categorieën. Naast dat plavuizen ideaal dienen als vloertegel, kunt u ze ook op de wanden laten plaatsen. Zo heeft u een mooi vloeiend verloop van uw muren en vloeren. De plavuizen staan ook goed in alle kamers van uw woning: woonkamer, hal, keuken, badkamer en berging.

Plavuizen en vloerverwarming

Heeft u in uw nieuwe of huidige woning een vloerverwarming laten plaatsen? Dan zijn plavuizen ideaal om als vloerbedekking hier overheen te leggen. Plavuizen houden de warmte niet tegen, ze hebben namelijk een lage warmteweerstand, ze zijn warmtegeleidend en ze kunnen de warmte goed isoleren. Zo bent u minder energie kwijt om de ruimte op temperatuur te krijgen.

Tegels
Tegels

De voordelen van een tegelvloer

Plavuizen en tegels hebben veel voordelen in vergelijking met andere vloerbedekkingen. Wij hebben deze voordelen voor u op een rij gezet:

 • Plavuizen zijn te bestellen in verschillende kleuren en stijlen
 • Plavuizen zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee
 • Plavuizen zijn te combineren met vloerverwarming
 • Plavuizen zijn geschikt voor iedere ruimte
 • Plavuizen zijn makkelijk in onderhoud

Meer weten over plavuizen?

Bekijk op de website van M2 Tegels ons mooie aanbod. Wilt u graag een goed overzicht van onze plavuizen? Kom dan snel een keer langs in onze luxe showroom in Amersfoort. Hier kunt u vrijblijvend advies vragen aan onze experts. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.