Tegel in huis

Tegels voor uw woning

Is uw woning toe aan vernieuwing en bent u op zoek naar een modern alternatief? Dan is de tegel in huis het antwoord voor u! Tegels worden steeds populairder en dat is niet voor niets. Bij M2 Tegels kunt u kiezen uit een breed assortiment van verschillende formaten, stijlen en kleuren tegels. Hier zit altijd een tegel tussen die bij uw woning past. U kunt bij ons terecht voor een landelijke tot een industriële stijl. Kom snel langs in onze grote showroom in Amersfoort en bekijk de tegels in ons assortiment.

Populariteit tegels

Wilt u alleen het beste van het beste? Dan zit u bij M2 Tegels goed. Het plaatsen van tegels wordt met de jaren steeds populairder. Dit is mogelijk door de ontwikkelingen die de afgelopen jaren in de markt hebben gespeeld. Jarenlang keken mensen tegenop om tegels te laten plaatsen vanwege het onderhoud. Ondertussen zijn er veel stappen gezet waardoor de benodigde onderhoud flink is afgenomen. Daarnaast zijn tegels er nu in allerlei soorten, formaten en kleuren te bestellen. M2 Tegels heeft altijd een unieke tegel dat bij u en uw woning past.

Tegels

Het assortiment van M2 Tegels

M2 Tegels heeft een breed assortiment aan prachtige tegels waar u uit kunt kiezen. Om het u makkelijker te maken hebben wij de mogelijkheden voor u op een rij gezet:

 • Mozaïektegels
 • Vintage tegels
 • Hexagon tegels
 • Betonlook tegels
 • Marmerlook tegels
 • Deco tegels
 • Keramisch parket

Waarom kiezen voor tegels?

Misschien vraagt u zich af waarom tegels in populariteit zijn gestegen? Dat tegels steeds populairder worden is niet gek. De reden is dat tegelvloeren verschillende voordelen hebben. Ten eerste zijn tegels hygiënisch en eenvoudig te reinigen. Het oppervlak van de keramische tegel is zeer dicht, er kunnen hier zich geen bacteriën of stukjes vuil in verschuilen. Dit betekend ook dat vlekken makkelijk te verwijderen zijn. Ten tweede worden tegels gemaakt uit natuurlijke producten. Zo helpt u een steentje bij aan het milieu. En als laatste zijn tegels in hoge mate kras- en snijvast.

Natuursteen of keramische tegel in huis

Natuursteen is een vloertegel die door de jaren heen ook steeds populairder is geworden. Dit heeft voornamelijk te maken met de mooie kleuren en unieke eigenschappen. Toch raden wij het plaatsen van echt natuursteen af. Dit heeft te maken met de gevoeligheid voor vocht. Plaats in plaats daarvan unieke keramische tegels. Bij keramiek blijft het vocht op de oppervlakte liggen, bij natuursteen trekt dit er vaak in, wat voor vlekken kan zorgen.

Het formaat tegel in huis

Het formaat tegel in huis is afhankelijk van de grote van de ruimte waar u de tegel in wilt laten plaatsen. Grotere tegels staan vaak beter in grotere ruimtes, ook geven ze de optische illusie dat een kleinere kamer groter oogt wanneer u daar grote tegels in laat plaatsen. Kleinere tegels kunnen daarentegen een saaie kamer meer dynamiek geven. Wilt u graag een uniek uitziende kamer? Laat dan verschillende maten tegels in uw huis plaatsen, let er wel op dat u de rust bewaard door de kleuren overeen te laten komen met uw interieur.

De voordelen van tegelvloeren

Wij hebben enkele voordelen van de tegelvloer al voor u op genoemd, maar er zijn nog meer voordelen waar u van kunt genieten. Wij hebben ze voor u op een rij gezet:

 • Een tegel in huis is te bestellen in verschillende kleuren en stijlen
 • Een tegel in huis zijn van uitstekende kwaliteit en gaan lang mee
 • Een tegel in huis is te combineren met vloerverwarming
 • Een tegel in huis is geschikt voor iedere ruimte
 • Een tegel in huis is makkelijk in onderhoud
Tegels
Tegels

Tegel in huis en vloerverwarming

Heeft u of wilt u een vloerverwarming laten plaatsen in uw woning? Dan is de tegelvloer hier een ideale vloerbedekking voor. Tegels hebben namelijk het voordeel dat ze een lage warmteweerstand hebben, ze zijn warmtegeleidend en kunnen de warmte goed isoleren. Zo bent u minder energie kwijt om de ruimte op temperatuur te brengen dan bijvoorbeeld bij een houten vloer.

Meer weten over tegel in huis?

Bekijk op de website van M2 Tegels ons mooie aanbod. Wilt u graag een goed overzicht van onze tegels? Kom dan snel een keer langs in onze luxe showroom in Amersfoort. Hier kunt u vrijblijvend advies vragen aan onze experts. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.