Tegelhandel

Nieuwe tegels uitzoeken bij tegelhandel: M2 Tegels

Bent u net verhuisd of staat u op het punt om uw woning te renoveren? Dan kunnen unieke tegels van de tegelhandel niet ontbreken. Bij M2 Tegels kunt u terecht voor een breed assortiment aan prachtige tegels in diverse kleur combinaties. Zowel de landelijke als de industriële look en alles daartussenin, u vindt het hier bij M2 Tegels. Kom gerust een keer langs in onze mooie showroom in Amersfoort voor een goed overzicht.

Bij de tegelhandel

M2 Tegels is hét adres voor wanneer u op zoek bent naar kwaliteit. U kunt bij ons kiezen uit diverse hoogwaardige tegels. Dat betekent dat hier voor elk wat wils tussen zit. Of u nu uw woonkamer vloer opnieuw wilt laten betegelen met mooi keramisch parket of uw keuken wilt opvrolijken met uitmuntende hexagon tegels, het is bij ons allemaal mogelijk. Met de tegels van tegelhandel M2 Tegels maakt u van iedere kamer een prachtig geheel.

Tegels

De soorten tegels van M2 Tegels

Wanneer u onze showroom in Amersfoort bezoekt krijgt u een goed gevoel van de unieke tegels die wij aanbieden. Kunt u nog niet kiezen welke tegel beter in uw woning staat? Vraag dan onze experts om deskundig advies. Zij helpen u graag verder en geven u advies over:

 • Deco tegels
 • Hexagon tegels
 • Marmerlook tegels
 • Betonlook tegels
 • Keramisch parket
 • Vintage tegels
 • Mozaïektegels

Strakke keuken tegels

Past een strak modern uiterlijk goed bij uw keuken en zijn de oorspronkelijke tegels ondertussen versleten? Dan wordt het tijd voor nieuwe vloertegels. Kies voor een industriële stijl wanneer u houdt van een donkere en warme stijl. Heeft u juist de voorkeur voor een lichte keuken? Dan staan landelijke witte tegels beter in uw keuken. Al onze tegels hebben het voordeel dat ze makkelijk schoon te houden zijn. Vlekken hebben geen kans om onuitwisbare schade achter te laten. Onze keramisch vloertegels zijn bij uitstek de beste tegels voor in uw keuken.

Tegel in huis van tegelhandel

Tegels zijn in de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Dit is ook niet vreemd wanneer u zich beseft hoeveel mogelijkheden er ondertussen zijn in kleur, stijl, formaat en materialen. Met de tegels van tegelhandel M2 Tegels geeft u een geheel eigen draai aan uw interieur. Naast dat de tegels goed en makkelijk schoon te houden zijn, zijn ze ook van uitstekende kwaliteit. Onze tegels kunnen dus goed tegen een stootje. Wilt u graag een fijnere warmtebeleving? Het is ook mogelijk om een vloerverwarming onder de tegels van M2 Tegels te plaatsen. Omdat onze tegels een lage warmteweerstand hebben, warmtegeleidend zijn en goed de warmte kunnen vasthouden, zijn ze ideaal voor boven een vloerverwarming.

De voordelen van een tegelvloer

Zoals bovengenoemd hebben de tegelvloeren van de tegelhandel M2 Tegels diverse voordelen. Dit is ook een van de redenen waarom tegelvloeren steeds populairder worden. Wij zetten de fijne voordelen van onze vloertegels voor u op een rij:

 • Vloertegels zijn makkelijk te onderhouden
 • Vloertegels zijn geschikt voor iedere ruimte
 • Vloertegels zijn goed te combineren met vloerverwarming
 • Vloertegels gaan lang mee
 • Vloertegels zijn er in verschillende kleuren en stijlen

Tegelhandel: de juiste kleur kiezen

Het kan moeilijk zijn om gelijk in één keer de goede kleur tegel bij de tegelhandel uit te zoeken. Het is handig om kleurstalen van uw behang en interieur erbij te houden voordat u de tegel uitkiest. Het zou natuurlijk zonde zijn als u een kleur kiest die net niet helemaal fijn aansluit bij uw interieur. Om dit te voorkomen komt u langs onze mooie showroom in Amersfoort. Zo ziet u wat tegelhandel M2 Tegels u allemaal te bieden heeft. De mogelijke kleuren zijn onder andere:

 • Antraciet
 • Zwart
 • Grijs
 • Wit
 • Bruin
 • Beige
 • Taupe

Tegelhandel: handige tips uitzoeken kleur

De kleur die u kiest is geheel afhankelijk van uw smaak en de stijl van uw huis. Kies altijd een tegel die u echt aanspreekt. Hou ook rekening mee dat lichtere tegels zorgen dat uw woonkamer of keuken er groter uitziet, maar wel een steriel gevoel kunnen geven. Donkere tegels daarentegen kunnen een kamer kleiner laten ogen, maar geven wel al snel een warmer gevoel.

Tegels
Tegels

De afmetingen van de tegels

Naast de kleur is de afmeting van de tegels van de tegelhandel ook belangrijk. Het formaat van de vloertegels heeft veel invloed op de uiteindelijke uitstraling. Wanneer u voor een grotere tegel kiest, dan kunt u het idee creëren dat uw kamer er ruimer uitziet. U kunt bij ons terecht voor tegels van 30 x 60 en 60 x 60 centimeter. Heeft u vragen over het formaat? Neem dan gerust contact op met onze experts.

Meer weten over tegelhandel M2 Tegels?

Bekijk op de website van tegelhandel M2 Tegels een groot deel van ons mooie aanbod. Wilt u graag een goed overzicht van al onze tegels? Kom dan snel een keer langs in onze luxe showroom in Amersfoort. Hier kunt u altijd voor advies terecht bij onze experts. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.