Tegels 30×60

30x60 tegels in uw woning

Bent u op zoek naar kleine vloertegels voor in uw keuken, woonkamer of een andere kamer in uw woning? Dan raden wij onze kleinste formaat tegel van 30 x 60 aan. U vindt in ons assortiment zeer veel verschillende en unieke tegels in dit formaat. Wilt u deze tegels graag eerst in het echt aanschouwen voordat u ze bestelt? Kom dan binnenkort langs in onze grote showroom in Amersfoort voor een goed overzicht en professioneel advies.

Voordelen van tegels 30×60

Met onze kleine tegels van 30×60 voegt u heel eenvoudig structuur en dynamiek toe aan uw ruimte. Ook voegt u met deze kleinere tegel meer dynamiek toe aan een eentonige kamer. Kleinere tegels bieden de volgende voordelen:

 • De vloertegels gaan lang mee
 • Kleur en stijl aan te passen aan uw smaak
 • Vaak te combineren met vloerverwarming
 • Geschikt voor iedere ruimte in het huis
 • Eenvoudig te onderhouden
Tegels

De diverse tegels van M2 Tegels

Bent u benieuwd naar het brede assortiment van M2 Tegels? Wij bieden een brede keus uit diverse soorten, stijlen, materialen en kleuren tegels aan. Al onze tegels zijn van de beste kwaliteit. U kunt bij ons terecht voor deco tegels, hexagon tegels, marmerlook tegels, betonlook tegels, keramisch parket, vintage tegels en mozaïektegels. Kijk altijd goed rond naar uw interieur en wat uw voorkeuren zijn voor kleur en materiaal. Mocht u er echt niet uitkomen dan kunt u altijd onze deskundigen om advies vragen.

Tips voor kiezen juiste tegel

Bent u van plan om binnenkort unieke tegels te laten plaatsen door de experts van M2 tegels? Wij geven u een aantal tips mee, zodat u weet welke 30×60 tegels het beste in uw woning passen:

 • Lichtere tegels geven uw kamer een ruimtelijk uiterlijk
 • Donkere tegels laten uw kamer warmer lijken
 • 30×60 tegels geven dynamiek aan uw ruimte
 • Met rechthoekige tegels benadrukt u de lengte ofwel breedte van een ruimte
 • Keramische tegels zijn ideaal voor vochtige ruimtes
 • Keramische tegels zijn goed bestand tegen krassen
 • Keramische tegels zijn uitstekend geschikt voor in de keuken

30×60 tegels in verschillende kleuren en stijlen

Of u nu 30×60 tegels zoekt voor in uw woonkamer, de keuken, de badkamer of op het toilet: op de website van M2 Tegels en in onze showroom in Amersfoort vindt u vast wel een tegel die aan uw voorkeuren voldoet. U kunt kiezen uit verschillende kleuren: antraciet, grijs, bruin, beige, wit, taupe, zwart of een mix van deze kleuren. Heeft u in uw woning een landelijke of juist meer een industriële stijl? U vindt het allemaal bij M2 Tegels. Heeft u iets gevonden dat u mooi vindt? Laat het ons weten en wij komen de tegels bij u thuis plaatsen.

Natuursteen of keramiek tegels in keuken

Wanneer u 30 x 60 tegels in uw keuken wilt gaan plaatsen, maar nog niet uit bent over het soort materiaal. Dan geven wij u als tip mee om niet voor poreus natuursteen te kiezen. Natuursteen wordt vaak geplaatst in ruimtes waar het vochtig kan worden, helaas is natuursteen hier niet goed tegen bestand. Dit komt omdat de oppervlakte van natuursteen makkelijk vocht doorlaat, wat voor vlekken kan zorgen. Ook in de keuken, wanneer er een glas drinken omvalt, is de kans op vlekken groot. Onze keramische tegels hebben hier geen last van. Vocht blijft bij onze tegels op de oppervlakte liggen, wat u er makkelijk af haalt met een doekje.

Tegels
Tegels

Vloertegels in uw woonkamer

Met de tegels van M2 Tegels geeft u uw woonkamer een mooie en modern uiterlijk. Onze tegels zijn uitermate geschikt om u een gevoel van luxe te geven. Geef een eigen draai aan uw interieur en besluit welke 30 x 60 tegels het beste bij uw spullen en stijl passen. Wist u dat tegels in de woonkamer niet alleen uniek staan, maar ook zeer makkelijk te onderhouden zijn? Ook wanneer u een vloerverwarming heeft is het aan te raden om voor vloertegels te gaan. Onze keramische tegels hebben namelijk een lage warmteweerstand, ze zijn warmtegeleidend en kunnen de warmte goed isoleren. Kom voor onze keramische tegels langs in onze grote showroom in Amersfoort.

Meer weten over tegels van 30 x 60 centimeter?

Bekijk op de website van M2 Tegels ons mooie aanbod aan 30 x 60 tegels. Wilt u graag een goed overzicht van al onze tegels? Kom dan snel een keer langs in onze luxe showroom in Amersfoort. Hier kunt u vrijblijvend advies vragen aan onze experts. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.