Tegels 60×60

Tegels van 60x60 in uw woning

Wilt u graag grote tegels van 60×60 laten plaatsen in uw woonkamer, keuken of een andere kamer in uw woning? M2 Tegels is het bedrijf dat dit voor u doet! U vindt in onze grote showroom in Amersfoort een mooi overzicht van de tegels die wij aanbieden. U kunt bij ons kiezen uit diverse kleuren, stijlen en materialen tegels. Wij hebben tegels voor iedere woning, of u nu een liefhebber bent van een moderne of liever een landelijke stijl, u vindt het bij ons.

Voordelen van tegels 60×60

Door vloertegels van 60×60 in een kleinere ruimte te plaatsen, creëert u de optische illusie waarin het lijkt alsof uw kamer ineens een stuk groter is. Daarnaast biedt een tegelvloer ook de volgende voordelen:

 • Eenvoudig te onderhouden
 • Geschikt voor iedere ruimte in huis
 • Makkelijk te combineren met vloerverwarming
 • Tegelvloeren gaan lang mee
 • Volledig aan te passen aan uw wensen
Tegels

Verschillende soorten tegels bij M2 Tegels

Wilt u graag tegels van 60×60, maar weet u nog niet voor welke kleur, stijl of materiaal u moet kiezen? U heeft bij M2 Tegels een uitgebreide keuze uit een groot assortiment aan tegels. Wij verkopen onder andere deco tegels, hexagon tegels, marmer look tegels, betonlook tegels, keramisch parket, vintage tegels en mozaïektegels. Wilt u graag weten welke tegels het beste in uw woning passen? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze mooie showroom in Amersfoort.

Tips voor kiezen van tegel

Heeft u een mooie tegel op het oog, maar bent u benieuwd of deze 60 x 60 tegels wel echt goed bij uw woning passen? Lees snel de voordelen, wellicht helpt dit bij uw keuze:

 • Keramische tegels zijn goed bestand tegen krassen
 • Keramische tegels zijn ideaal voor vochtige ruimtes
 • Grotere tegels geven het idee dat een kamer groter is
 • 60×60 tegels ogen rustig
 • Donkere tegels laten uw kamer warmer lijken
 • Lichtere tegels maken uw kamer groot en steriel

60×60 tegels in verschillende stijlen en kleuren

Of u nu 30×60 of 60×60 tegels zoekt voor uw woonkamer, op het toilet, de badkamer of de keuken, bij de showroom van M2 Tegels vindt u altijd wel een tegel die aan uw wensen voldoet. Wij hebben diverse stijlen en kleuren in ons assortiment. Denk hierbij aan grijs, bruin, wit, taupe, zwart, antraciet of een mix hiervan. Voor een landelijke sfeer kunt u beter lichtere tegels uitzoeken. Heeft u de voorkeur voor een industriële stijl? Dan passen de donkere tegels beter in uw woning. Nadat u de tegels besteld heeft plaatsen wij de tegels bij u thuis.

Keramische of natuurstenen tegels in de keuken

Heeft u uw zinnen gezet op natuursteen voor in de keuken? Dan moeten wij u dit toch afraden. Natuurtsteen neemt namelijk makkelijk vocht op. Dus ook een omgevallen glas met sap zal snel vlekken achterlaten. In plaats van natuursteen raden wij u keramische tegels voor in de keuken aan. Keramische tegels zijn naast ontzettend mooi ook gemakkelijk schoon te maken. Vocht trekt niet makkelijk in en daarnaast zijn onze tegels ook nog eens snij- en krasvast.

Moderne vloertegels voor uw woonkamer

Een ander zeer populaire trend is het plaatsen van vloertegels in de woonkamer. Steeds meer en meer mensen kiezen voor 60×60 tegels in de woonkamer. Naast dat vloertegels zeer sterk en makkelijk te onderhouden zijn, kunt u ook genieten van het prachtige uiterlijk. Heeft u een vloerverwarming in de woonkamer? Dan zijn tegels de ideale vloerbedekking hiervoor. Keramische tegels hebben namelijk een lage warmteweerstand, ze zijn warmtegeleidend en ze kunnen de warmte goed isoleren. Kom voor onze keramische tegels langs in onze showroom in Amersfoort.

Tegels
Tegels

De voordelen van M2 Tegels

Gaat u 60×60 tegels bestellen bij M2 Tegels? Dan krijgt u te maken met onze fijne voordelen. U kunt van ons verwachten:

 • Wij zijn specialist in wand- en vloertegels
 • Wij hebben een ruim aanbod
 • Wij hebben een korte levertijd
 • Wij geven persoonlijk advies
 • Wij zijn betrouwbaar
 • Wij hebben hoogwaardige kwaliteit
 • U heeft bij ons een complete tegelservice

Meer weten over tegels van 60×60 centimeter?

Bekijk op de website van M2 Tegels ons mooie aanbod aan 60×60 tegels. Wilt u graag een goed overzicht van ons assortiment? Kom dan snel een keer langs in onze grote showroom in Amersfoort. Hier kunt u vrijblijvend advies vragen aan onze experts. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.