Tegelwinkel

Onze tegelwinkel: M2 Tegels

Een moderne woonkamer is niet af zonder de luxe tegels van M2 Tegels. U kunt in onze tegelwinkel diverse soorten en kleuren tegels vinden in diverse stijlen. Wij hebben een breed assortiment, zodat er altijd een prachtige tegel van ons in uw woning past. Heeft u een voorkeur voor een landelijke of juist voor een industriële stijl? Bij M2 Tegels vindt u het. Wilt u de tegels graag eerst in het echt zien voordat u ze aanschaft? Bezoek dan onze mooie grote showroom in Amersfoort.

Huis updaten met tegels uit tegelwinkel

In de tegelwinkel van M2 Tegels vindt u tegels van de hoogste kwaliteit. Onze tegels zorgen ervoor dat uw keuken, woonkamer of hal er modern uitziet. Bestel onze tegels wanneer uw woning toe is aan een upgrade. Bent u net gaan wonen in een nieuw huis? Ook dan is het verstandig om uw tegels bij tegelwinkel M2 Tegels vandaan te halen. Heeft u mooie tegels op het oog? Vraag onze experts naar meer informatie of maak een afspraak. Maak van iedere kamer een prachtig geheel!

Tegels

Uitgebreid assortiment in tegelwinkel

Elk huis heeft recht op de mooiste afwerkingen, zo ook uw woning. Maar voor welk type tegel moet u gaan? Om het u makkelijker te maken hebben wij een overzicht gemaakt van de tegels die wij verkopen. Kijk vooral goed rond op onze website om uw favoriete tegel uit te kiezen. U kunt onder andere kiezen uit:

 • Mozaïektegels
 • Vintage tegels
 • Keramisch parket
 • Betonlook tegels
 • Marmerlook tegels
 • Hexagon tegels
 • Deco tegels

De tegel voor uw keuken

Wij verkopen tegels voor uw mooie woning. Zo ook tegels voor in uw keuken. Bent u benieuwd welke type tegel het beste in uw keuken past? Wij vertellen het u. In de keuken heeft u een mooie en unieke tegel nodig die makkelijk schoon te maken is. De kans dat er tijdens het koken of dineren eten gemorst wordt, is groot. Natuursteen is hierdoor niet geschikt. Maar wij raden u wel de keramische tegel aan. Deze tegels zijn niet alleen uitermate mooi, maar ook nog eens heel praktisch met schoonmaken. Zo zorgt u voor een unieke stijl in uw keuken en is het ook zo schoongemaakt.

De tegel voor uw woonkamer

Wanneer u kiest voor tegels voor in uw woonkamer, kunt u overwegen om te gaan voor iets unieks. Met de tegels van tegelwinkel M2 Tegels geeft u een eigen draai aan uw interieur. Tegels in de woonkamer worden dan ook steeds populairder, niet alleen omdat ze mooi staan. Maar ook omdat ze makkelijk te onderhouden zijn. Heeft u een vloerverwarming? Dan zijn onze keramische tegels hier de ideale vloerbedekking voor. Onze keramische tegels hebben namelijk een lage warmteweerstand, ze zijn warmtegeleidend en kunnen de warmte goed isoleren, dit allemaal zorgt ervoor dat ze een uitstekende vloer zijn voor op een vloerverwarming. Kom voor onze keramische tegels langs in onze showroom in Amersfoort.

Waarom kiezen voor tegelvloer?

Naast het voordeel dat onze uitmuntende tegelvloeren geschikt zijn als vloerbedekking op uw vloerverwarming, zijn er ook nog diverse andere voordelen. Om te weten over welke voordelen wij het hebben, hebben wij deze voordelen voor u op een rij gezet:

 • Vloertegels zijn er in verschillende kleuren en stijlen
 • Vloertegels gaan lang mee
 • Vloertegels zijn goed te combineren met vloerverwarming
 • Vloertegels zijn geschikt voor iedere ruimte
 • Vloertegels zijn makkelijk te onderhouden

Tegelwinkel: kleuren kiezen

Onderschat niet het belang van het kiezen van de juiste kleur. Het is vaak lastig in te schatten of u genoeg informatie heeft aan de hand van een enkele tegel. Wanneer de gekozen tegel op een muur is geplaatst, dan kunt u pas goed zien hoe de kleur uitpakt. Hiervoor gaat u naar onze grote showroom in Amersfoort. De meest voorkomende kleuren waar u uit kunt kiezen zijn:

 • Taupe
 • Beige
 • Bruin
 • Wit
 • Grijs
 • Zwart
 • Antraciet

Tegelwinkel: de kleur die u kiest

Er zijn een paar goede tips waar u aan kunt denken voordat u de kleur van uw tegel in de tegelwinkel uitkiest. Donkere kleuren zorgen al snel voor een behaaglijk, knus gevoel. Bij witte of lichte kleuren lijkt uw kamer vrij groot, met bijkomend effect dat uw kamer er steriel uit ziet. Heeft dit uw voorkeur? Dan is een lichte tegel de keuze voor u!

Tegels
Tegels

Vierkant of rechthoekig formaat

Bent u op zoek naar een unieke tegel met een groot vierkant formaat? Kies dan uit onze tegelwinkel de 60 x 60 centimeter formaat tegel. Heeft u liever rechthoekige tegels zodat u het accent kunt leggen op een bepaalde richting in uw kamer? Dan passen onze 30 x 60 centimeter formaat tegels beter bij uw stijlvolle woning. Heeft u vragen over het formaat? Neem dan gerust contact op met de experts van M2 Tegels.

Meer weten over tegelwinkel M2 Tegels?

Heeft u interesse in onze unieke tegels? Bekijk dan ons aanbod online of kom een keer langs in onze showroom in Amersfoort. M2 Tegels is de tegelwinkel als het gaat om het creëren van een prachtige ruimte door middel van tegels plaatsen. Heeft u nog vragen over ons aanbod of over de showroom? Dan kunt u contact met ons opnemen. Gebruik hiervoor het online contactformulier. U kunt ook bellen via 033 211 00 48. Of stuur een mail naar info@m2tegels.nl.

LIEVER DIRECT CONTACT?

Op werkdagen telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 17:00 en op zaterdag tot 16:00.

033 211 00 48
info@m2tegels.nl

Kom ook eens langs en laat je verrassen door ons tegelaanbod in onze showroom.

Donderdag t/m vrijdag: 10:00 tot 17:00 uur
Zaterdag: 10:00 tot 16:00 uur

Overige dagen, alleen op afspraak mogelijk.